TARİFTEN TABAĞA - ÇİKOLATALI RULO PASTA (VİDEO)



Çağımız malum internet ve teknoloji çağı; tüm dünyada birçok farklı alanda yenilikçi internet girişimleri oluyor. Özellikle son yıllarda ülkemizde de başarılı bir çok girişim bulunmakta yakından takip ettiğim. Tabii ki benim alanım olması nedeniyle yiyecek-içecek sektöründeki girişimler çok daha ilgimi çekiyor.

Tariften Tabağa ise sadece takip etmekle kalmadığım, uzaktan da olsa oluşumuna şahitlik ettiğim ve açılışları itibariyle de bir parçası olmaktan mutluluk duyduğum bir girişim. Ne mi sunuyorlar? Çok basit!


Severek takip edilen şef ve bloggerların tariflerini tüm malzemeleri ölçülmüş ve eksiksiz bir şekilde kapınıza kadar getiriyorlar. Alışveriş derdi yok! Ölçme biçme derdi yok! Kapınıza gelen paketten her şey kendi kabında, birebir tarifteki doğru ölçüsüyle çıkıyor. Yani malzeme açısından hata yapma şansınız yok!


Soğuk malzemeler ısı geçirmez pakette içinde buz aküsüyle birlikte, sıvı malzemeler son derece sağlam preform şişelerde, kuru malzemeler ise sıkıca kilitli doypackler ile geliyor. Tarifin yapılışı da paketin içinden çıkan kitapçıkta detaylı bir şekilde anlatılıyor. Kitapçık içinde bütün malzemeler tek tek numaralandırılmış, dolayısıyla Tariften Tabağa işinizi inanılmaz kolaylaştıracak.


Malzemelerin size taptaze ulaştığından bahsetmeme bile gerek yok herhalde.. :) Tarifin son kullanma tarihi kitapçık üzerinde mevcut, o tarihe kadar malzemeleri uygun koşullarda saklayabilirsiniz. Anlaşmalı oldukları markalar son derece kaliteli ve güvenilir, gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. (Buradan görebilirsiniz.)

Tariften Tabağa deneyimini hem kendim yaşamak, hem de sizlere bu deneyimi aktarmak adına “Çikolatalı Rulo Pasta” tarifini bir de Tariften Tabağa ile pişirdim. Bütün malzemeler önümde hazır ve nazır bulunduğundan, müthiş vakit tasarrufu yaparak direkt olarak tarifi birleştirmeye ve pişirmeye koyuldum. Ne ortalık battı, ne de aklımda bir soru işareti oldu! Sonuç mükemmel.



Çalışan, alışverişte veya mutfakta fazla vakti olmayan, ya da ölçülerle uğraşmak istemeyen yediden yetmişe herkes için büyük kolaylık Tariften Tabağa. Çünkü güvenilir, denenmiş ve beğenilmiş tarifler sadece birleştirmesi ve pişirmesi size kalacak şekilde kapınıza kadar geliyor olacak!

İçlerinde benim de bulunduğum sevilen şef ve bloggerların birer parçası olduğu Tariften Tabağa’ya sonsuz başarılar diliyorum, yolları açık olsun!

Çikolatalı Rulo Pasta tarifini Tariften Tabağa ile almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Tariften Tabağa sisteminde bulunan tüm tariflerime ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. 

Bu deneyimi yaşamak istiyorsanız sadece 5 kişinin yararlanabileceği benden size özel indirim kodunuz: TTdamyskitchen

Bon Appétit!


4 yorum

  1. instagramdaki sayfanız sayesiinde tanıştım tariften tabağa ile. ve çok güzel bir hizmet. En kısa zamanda red velvet tarifinizle beraber bu hizmetle tanışmak istiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım memnun kalırsınız siz de benim kadar. Kocaman sevgiler 💓

      Sil
  2. Videolu tariflerinize bayılıyorum:) Umarım devamı gelir :) Bu arada tariflerinizi keyifle yapıyorum :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, fırsat buldukça daha fazlası gelecek mutlaka. :) sevgilerimle

      Sil

Başa Dön