KÜTÜK PASTA


Yılbaşı akşamına ve sofrasına en yakışan lezzet nedir diye sorsanız şüphesiz aklımda kütük pasta -buche de noel- belirir, tüm endamı ve şahane lezzetiyle. Sona bırakmam da ondandır. :) Görünüşünün asaleti uzun süre izletir karşısına geçenleri ve gecenin yemek faslı sona erdiğinde birer diliminin vakti gelsin diye sabırsızlık düşürür bünyeye. Güzel olduğu kadar leziz olması ve leziz olduğu kadar da yapılışının pratik olması ile tercih ettirir kendisini. Her yıl yeni yılı sıcak bir evde karşılarken beni lezzeti sarıp sarmalasın isterim..



Çok kolay; bir pandispanya harcı tepsiye dökülüp pişiriliyor, çıkınca arasına krema sürülüp rulo haline getiriliyor ve çeyreklik kısmı kesilip pastanın kenarına yapıştırıldı mı en son çikolatalı kreması ile kaplanıp çatalın tersiyle kütük deseni vermek kalıyor. Süslemesi ise en kişiye özel kısmı. Aynı zamanda da en keyiflisi.. Biraz kokina ve kozalak iliştirip bir de pudra şekeri serpiştirdiniz mi siz yeni yılı kutlamaya, kütük pastanız da karşılamaya hazır demektir. :)



2017'nin son tarifi ile yıla tatlı bir kapanış yapmak istedim. Kimi zaman hüzün ve gözyaşı, kimi zaman kahkaha katılmış tariflerle, kimi zaman kalp kırıklıkları içinde, kimi zaman da neşeli günlerde eşlik ettim içinizdeki şefe. Dilerim her birinin damağınızda bıraktığı o tat size mutluluğu anımsatır ve terapi olmaya yine devam eder yeni yılda da.. Her daim sağlıkla, mutfaklarınızda hep aynı pişirme aşkıyla buluşmak dileğimle.

Kütük Pasta


Keki İçin Malzemeler



  • 25 gr (1/4 su bardağı) kakao
  • 50 gr (1/3 su bardağı) un
  • Bir çimdik tuz
  • 4 adet büyük boy yumurta (oda sıcaklığında)
  • 100 gr (1/2 su bardağı) toz şeker
  • 60 gr (4 yemek kaşığı) tereyağ (erimiş) (opsiyonel, ben kullanmadım)


Yapılışı



  1. Fırınınızı 230 derecede ısıtmaya başlayın.
  2. Bir fırın tepsisine sıvıyağ döküp peçeteyle her yerine yayın.
  3. Üzerine uygun yağlı kağıt kesip yapıştırın.
  4. Öncelikle bir orta boy tencerenin 1/4 ü kadarına su koyun ve ocakta orta ateşte hafif kaynamasını bekleyin.
  5. Bir kaseye kakao, un, tuzu koyun ve karıştırın.
  6. Büyük boy bir kaseye (ısıya dayanıklı) ise yumurtalar ve şekeri koyun ve içinde su olan tencereye oturtup kısık ateşte sürekli el mikseri ile çırpmaya başlayın.(benmari usulü) Yumurtaların sarı rengi açılacak, soluk bir renk alıp kabarmaya başlayacak. Parmağınızı içine batırıp sıcaklığına bakın, ılınmışsa ve kabarıp iki kartına çıkmışsa tamamdır.
  7. Tencereden alın ve mikserle 3 dakika daha çırpmaya devam edin.
  8. Zaman kaybetmeden ekleyecekseniz tereyağını bu aşamada ekleyin, spatula ile çok hafifçe karıştırın ve kakaolu kuru karışımı eleyerek ekleyip spatula ile çok nazik hareketlerle alttan üste katlayarak kuru karışımı güzelce yedirin. Sakın çırpma teli ile çırpmayın veya karıştırmayın, karışım direkt sönecektir.
  9. Birbirine güzelce yedirdikten sonra fırın tepsisine hemen dökün, spatula ile tüm tepsiye eşit şekilde yayın ve fırına verin.
  10. 5-6 dakika piştikten sonra fırından çıkartın.
  11. İki elinizle yağlı kağıdın uçlarından tutup kekinizi tezgaha alın. Üzerine bir tane temiz yağlı kağıt örtün ve iki yağlı kağıdı bir arada tutarak hızlıca ters çevirin.
  12. Elinizle yavaşca yağlı kağıdı kekinden sıyırın ve atın.
  13. Ve yukardaki görseldeki gibi altındaki yağlı kağıtla birlikte rulo yapmaya başlayın. (Kek soğumadan bu işlem yapılmalı)
  14. Rulo halinde kalsın, biz o sırada iç kreması ve çikolatalı ganaj kremamızı hazırlayalım.


İç Kreması İçin Malzemeler



  • 230 gr (1 su bardağı) sıvı krema (soğuk)
  • 50 gr (1/3 su bardağı) pudra şekeri
  • 1 tatlı kaşığı vanilya özütü (veya toz vanilya)


Yapılışı



  1. Hepsini birlikte kabarıp sertleşene kadar bir kasede el mikseriyle çırpın.
  2. Rulo kekinizi geri açın. Üzerine kremayı spatula yardımıyla sürün. Elinizle sıkıca keki sararak rulo yapın. Bir ızgara tel üzerine alın.
  3. Şimdi sosumuzu yapalım.


Ganaj Kreması İçin Malzemeler



  • 117 gr (1/2 su bardağı) krema
  • 112 gr (2/3 su bardağı) bitter çikolata parçaları
  • 1 yemek kaşığı süt


Yapılışı



  1. Orta boy bir tencereye kremayı koyun ve kaynayana kadar ısıtın.
  2. Ocaktan alın ve çikolataları ekleyin. Eriyene kadar çırpma teli ile karıştırın. En son sütü ekleyin.
  3. Buzdolabında soğumaya bırakın.
  4. Tamamen soğuduğunda ve sertleştiğinde mikserle hafif rengi açılıp pasta kreması kıvamını alana kadar çırpın. (yaklaşık 2 dakika)
  5. Rulo pastanızın çeyreklik kısmını bir bıçakla kesin ve kalan kısmının kenarına kesik kısmı dışa bakacak şekilde yapıştırın. Kremanızla tüm pastayı kaplayın ve bir çatalın tersiyle kütük şeklini verip kokina, kozalaklarla süsleyin. Dilerseniz pudra şekeri de serperek kar yağmış kütük pasta formu yaratabilirsiniz. ☺


Bon Appétit!


59 yorum

  1. Sevgili Damla,

    İyi Akşamlar. Kedi Kıtırlarının altında bir yorum bırakmıştım, bazı soruları yazı uzun olduğundan yarına bırakmıştım. Nazım Hikmet'in deyişi ile; Küçük bir mutluluk istiyorum, o kadar küçük olsun ki, istemesin kimse benden onu.....ve mutluluğum, 02.01.2018 günü arkadaşlara yapıp götürmek üzere kütük pasta tarifi; Bu nedenle, gönlümün selamı var Damlanın gönlüne, sevgiler benden. Doğum gününü aksattım, yeni yılı ayrıca kutlarım. Yaşamından güzellikler, zaten güzelsin, yüreğinden sevinçler hiç eksik olmasın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba tekrar:) Gönlüme doğum günü hediyesi sözleriniz için çok çok teşekkür ediyorum. Bu kütük pasta hiç şüphesiz sevginizden kocaman bir parça ile pişecek ve tadan herkesi büyüleyecek. Çok güzel bir yıl diliyorum, gönlünüzden geçenin gerçeğine kavuştuğu. Sevgilerimle <3

      Sil
  2. Mrb elinize sağlık çok lezzetli duruyor. Benmari kosmını ayaklı mikserle yapabilirmiyiz acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapabilirsiniz ama su buharı ısısı nasıl olacak ayaklı mikserle? :)

      Sil
  3. Merhabalar.. Pandispanyayı pişirdiğiniz Fırın tepsisinin ölçüsünü öğrenebilir miyim?

    YanıtlaSil
  4. Merhaba, benmari yaptığımız kasenin tabanı suya değecek mi? Mutlu yıllar dilerim. Sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Damla,

    Günaydın, günün güzel yüzün kadar aydınlık olsun. Teşekkürlerimizle ve tarif verene dualarımızla Kütük elimizde olmayan nedenlerle biraz şekil değiştirerek soframızda yerini aldı. Dilerim 2018 de sevinçlerimiz okyanuslar kadar derin, üzüntülerimiz ise kelebekler kadar hafif olsun. Yeni yılda yüzü gülen hem de yüzümüzü güldüren insanları ömrümüzden eksik etmesin. Bunlardan en önemlisi güzel ülkem huzur, barış, birlik ve beraberlik içinde olsun. Dilerim ; Yüce Rabbimin NAR'ın gönlüne yerleştirdiği bereket gibi, kalplerinizdeki yarınlara aşk ve bereketi yerleştirsin. Kucak dolusu sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tatlısınız. Gecikmeli de olsa mesajınızı aldım ve tüm ülkemize iletiyorum can-ı gönülden. Koskocaman sevgilerimle.

      Sil
  6. Merhaba,ben tariflerimde 4 yumurta kullandığımda(hatta bazen 3 tane kullansam bile)çok yoğun rahatsız edici bir yumurta kokusuyla karşılaşıyorum.Yumurtalarım taze olduğu halde durum böyle ve vanilya/vanilya özütü kullanmıyorum.Uygun olabileciğini düşündüğüm bazı tariflerde portakal kabuğu vs. kullansam dahi önüne geçemiyorum.Bu kokuyu önleyebileceğim başka bir yöntem var mıdır?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En büyük kurtarıcı vanilyadır bu durumda.

      Sil
    2. Limon da çok güzel gizliyor bu kokuyu

      Sil
  7. Merhabalar ortasında kullandığımız krema normal pastacı kreması olabilir mi acaba tarifle uz çok şık teşekkürler ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  8. Merhaba, el mikserim yok suanda, ogrenci evi malum :) cirpma teli ile yapsam cok mu kotu olur sizce? Kivaminda problem olur gibi geldi ama bir umut sorayim dedim

    YanıtlaSil
  9. Damla hanım yeni yıl akşamına yetiştiremesem de yeni yılın ilk pastası olsun istedim ancak bazı sorularım olacak tereyağını sıcak mı eklemeliyiz soğuk mu tarifin içine koymamamız çok sıkıntı yaratır mı? Birde su bardağınızın ölçüsü nedir acaba?

    YanıtlaSil
  10. Kocam arkadaşımı aldatıyordu, başka bir kadının yanına taşındı. Bensiz yapamayan kocam şimdi beni görmek istemiyor. Sahte bir büyü tekerleği tarafından iki kez dolandırıldıktan sonra sevgili kocamı geri aldığım için çok mutluyum ama Dr Lomi'nin kocamı herhangi bir dolandırıcılık faaliyeti olmaksızın gecikmeden geri getirmesine yardımcı olduğu için Tanrı'ya şükürler olsun. İletişim kurun Tanrı, WhatsApp Numarasına büyü tekeri gönderdi; +2349034287285 Veya E-posta; LOMIULTIMATETEMPLE@GMAIL.COM, İlişki probleminizi çözmenize yardımcı olacağına söz veriyorum, sözleri EMİN !!

    YanıtlaSil
  11. Merhaba, benim kekim ve kremam çok güzel oldu fakat garajım sert oldu çok zor sürebildim bunun sebebi nedir acaba (sadece 2 gr eksik çikolatası)

    YanıtlaSil
  12. Merhaba soğuk kremayı çarpıyorum 10 dakikadır fakat sertleşmedi henüz ne yapmam gerekiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Malesef ben de şu an yapıyorum önce sertleşti ancak damy nin yaptığı kıvamı almadığı için biraz daha çırptım ancak sıvıöaşmaya başladı😔

      Sil

  13. Kocam 12 yıllık evlilikten sonra başka bir kadınla birlikte olmam için beni terk etti, bir iş gezisine gitti ve ailesiyle birlikte olmak için tekrar eve dönmek istemedi, Güçlü bir büyü olan Dr Ajayi'ye rastladığımda yardım aradım. döküm. Ona durumumu anlattım ve kocamın diğer kadın tarafından büyülendiği ve bu yüzden evi unuttuğu ortaya çıktı, Dr Ajayi bir büyü yaptı ve kocam esaretten kurtuldu ve eve döndüğü için mutluyum 3 yıllık ayrılıktan sonra, herhangi bir yardıma ihtiyacınız olursa, whatsapp / Viber: +2347084887094 veya E-posta: drajayi1990@gmail.com üzerinden Dr Ajayi ile iletişime geçmekten çekinmeyin.

    Ayrıca aşağıdaki konularda da yardımcı olabilir

    * büyük kazanmak için piyango büyüsü
    * Herhangi bir dava büyüsünü kazanın
    * Kanser hücresini öldüren otlar
    * Fibroidleri eriten otlar

    YanıtlaSil
  14. Yıllar boyunca beni destekleyen herkese teşekkür etmek istiyorum. 45,4 milyon dolarlık Powerball piyangosunu nasıl kazandığıma dair hikayem biraz masal. 25 yaşımdan beri 3 yıldır Powerball biletleri oynuyorum. İlk biletimi 25. doğum günümde aldım. O gün kendimi çok şanslı hissediyordum çünkü kazanan Powerball numaralarında bana yardım etmesi için Dr Ilekhojie ile iletişime geçmiştim. Gerçekten harika bir duyguya kapıldım ve kameraya göz kırpmak istedim. Sadece küçük bir kısmını yaptım ve ona güvendim. Birkaç biletle birlikte 25 dolara oynadıktan sonra bana numaraları verdi. Kazançlar çevrimiçi olduktan sonra biletimi kontrol ettim ve Power play dahil sayıların doğru olduğunu gördüm. 15 dakika çığlık attım çünkü rüya gibi geldi. $6.4M kazanmıştım. Teşekkürler Dr Ilekhojie Eh, onun e-postası gethelp05@gmail.com ve onu +2348147400259 numaralı telefondan arayabilir veya Whatsapp'tan da arayabilirsiniz

    YanıtlaSil
  15. Çok uzun zamandır piyango oyunları oynuyorum ve hiç şanslı olmadım. Maddi bir meblağ kazanamadığımdan şikayet ettiğim bir arkadaşımla tanıştım ve beni kendisine bir piyango büyüsünde yardım eden Dr Ilekhojie ile tanıştırdı ve 200.000 dolar kazandı. Onunla onun aracılığıyla iletişime geçtim ve bana piyango büyüsünü yaptığında büyük kazanacağıma dair güvence verdi. Piyango büyüm için gereken her şeyi alması için ona 48 saat vermemi istedi, ben de 48 saat bekledim ve kalbimin ne kadar seçtiğine bağlı olarak bir bilet almamı söyledi. Bir powerball bileti aldım ve çekilişler geldiğinde milyoner oldum. Artık neredeyse evsiz kaldıktan sonra işimi kurmak için yeterli param var. Teşekkürler Dr Ilekhojie minnettarım. Kazanmak için şansa ihtiyacı olan herkes için bağlantısını buraya bırakıyorum. Onu arayın +2348147400259 veya E-posta: gethelp05@gmail.com

    YanıtlaSil
  16. Erkek arkadaşım 1 yıl önce benden ayrıldı ve iletişimi tamamen kestik, onu özledim ama defalarca yalvardıktan sonra beni kabul etmedi. Bir gün internette ilişkiler hakkında biraz araştırma yaparken, Dr Ilekhojie hakkında tanıklık eden sayısız insanın tanıklığını gördüm. Bu yüzden onunla WhatsApp üzerinden iletişime geçtim: +2348147400259, ona sorunlarımı anlattım ve bana yardım edeceğine söz verdi. Talimatlarını takip ettim ve bu benim için bir şoktu çünkü Dr Ilekhojie bir uzlaşma büyüsü yaptıktan 48 saat sonra, erkek arkadaşım ağlayarak beni aradı ve onu affetmem için yalvardı, Eve geldi, onu geri kabul etmem için dizlerimin üzerinde bana yalvardı. Dr Ilehojie işinde dürüst ve etkilidir. Uzlaştırma büyüsü aktif ve %100 garantilidir. Onunla WhatsApp: +2348147400259 veya e-posta yoluyla iletişime geçin: gethelp05@gmail.com

    YanıtlaSil
  17. Bu büyük, güçlü ruhani adam, üzüntümü mutluluğa döndürdü. Kocam yeni uyandı ve evliliğimizin bittiğine karar verdi. Birkaç aydır Roger ve ben, iş yerinde asistanıyla bir ilişkisi olduğu için pek iyi gitmiyorduk. Kocamı çok sevdim ve kalıp evliliğimiz üzerinde çalışmaya karar verdim. Kısa bir süre sonra Roger eve gelmeyi bıraktı ve yakın arkadaşı bana onunla yaşadığı başka bir dairesi olduğunu söyledi. Yaralandım ve yardım aramaya devam ettim çünkü Roger 10 yıl önce evlendiğim adamdan farklıydı. Şans eseri, kocamı bana geri vereceğine söz veren Dr Ilekhojie'yi buldum. Rogers'ı geri döndüren bir uzlaşma büyüsü yaptı ve şimdi ikimiz de oğullarımızla tekrar mutluyuz. Benimki gibi sorunlarınız varsa, Dr Ilekhojie'ye bir E-posta (gethelp05@gmail.com) gönderin veya Whatsapp/Viber +2348147400259 üzerinden onunla iletişime geçin

    YanıtlaSil
  18. Çok uzun zamandır piyango oyunları oynuyorum ve hiç şanslı olmadım. Maddi bir meblağ kazanamadığımdan şikayet ettiğim bir arkadaşımla tanıştım ve beni kendisine bir piyango büyüsünde yardım eden Dr Ilekhojie ile tanıştırdı ve 200.000 dolar kazandı. Onunla onun aracılığıyla iletişime geçtim ve bana piyango büyüsünü yaptığında büyük kazanacağıma dair güvence verdi. Piyango büyüm için gereken her şeyi alması için ona 48 saat vermemi istedi, ben de 48 saat bekledim ve kalbimin ne kadar seçtiğine bağlı olarak bir bilet almamı söyledi. Bir powerball bileti aldım ve çekilişler geldiğinde milyoner oldum. Artık neredeyse evsiz kaldıktan sonra işimi kurmak için yeterli param var. Teşekkürler Dr Ilekhojie minnettarım. Kazanmak için şansa ihtiyacı olan herkes için bağlantısını buraya bırakıyorum. Onu arayın +2348147400259 veya E-posta (gethelp05@gmail.com)

    YanıtlaSil
  19. Dr Ilekhojie'yi bulduğumda, eski kocamı geri getirmeye umutsuzca ihtiyacım vardı. Beni başka bir kadın için terk etti ve ben karanlıkta kaldım. Çok hızlı oldu ve bu durumda hiçbir söz hakkım yoktu. 6 yıllık evlilikten sonra hiçbir açıklama yapmadan beni terk etti. Dr Ilekhojie ile e-postası aracılığıyla iletişime geçtim ve tekrar bir araya gelmemize yardımcı olmak için bir uzlaşma büyüsü yaptı. Bu büyüyü yaptıktan 48 saatten kısa bir süre sonra kocam beni aramaya başladı ve az önce bana yaşattığı şey için kendimi çok kötü hissetti. Hayatındaki en önemli insan olduğumu söyledi ve artık bunu biliyor. İlişkimiz artık güçlü ve istikrarlı. Hocam benim için yaptığınız çalışmalar için teşekkür ederim. Sen bozulan evliliği ve ilişkiyi onarmak için gönderilen Tanrı'sın. Dr Ilekhojie'yi yardıma ihtiyacı olan herkese şiddetle tavsiye ediyorum. E-postası: (gethelp05@gmail.com) Onu +2348147400259'dan Whatsapp'tan da alabilirsiniz

    YanıtlaSil
  20. Sevdiğiniz birini kaybetmek, kalbinizi ikiye bölmek gibidir, özellikle o kişiye derinden aşık olduğunuzda, aşk temel bir duygudur ve her şeyi mutlu ve keyifli yapma gücüne sahiptir ama bir zaman geldi ki kocam tarafından terk edildim. beni yeni asistanı için terk etti. Evimizi kırdı ve 4 çocuğumuzu bir dizi kötü duygudan geçerek bıraktı. Her şey ters gitti ve bir zamanlar mutlu çocuklarım, onlara rehberlik edecek ve onları koruyacak bir baba olmadığı için donuklaştı ve sessizleşti. 3 hafta sonra internette Dr Ilekhojie hakkında bir yazı gördüm ve büyüler hakkında hiçbir şey bilmememe rağmen kalbim beni ondan yardım almaya itti. Kocamı geri getirecek bir uzlaşma büyüsüne yardım edeceğini açıkladı. Uzlaşma büyüsünü yapabilmesi için her şeyi yaptıktan sonra kocam asistanını kovdu ve 3 gün içinde eve döndü. Teşekkürler Dr Ilehojie. İlişkinizde veya evliliğinizde benzer sorunlar yaşıyorsanız, Dr onunla Whatsapp/Telegram +2348147400259 veya E-posta: gethelp05@gmail.com ile iletişime geçin

    YanıtlaSil
  21. Kocamın evden ayrıldığı zamanı hatırlıyorum. O kadar depresyondaydım ve stresliydim ki, tüm stres ve depresyon yüzünden hastanede kaldım. Bir gün internette aşk tüyoları almak için araştırma yapıyordum çünkü onu çok seviyorum ve önemsiyorum ve sadece tekrar bir aile olarak birlikte olmamızı istiyorum. Dr Ilekhojie'nin bu kadar çok ilişki ve evlilik sorununu nasıl çözdüğüne dair birkaç ifade buldum…… Onunla temasa geçtim ve ona her şeyi açıkladım, sonra bana bir barışma büyüsünde bana yardım ettikten sonra kocamın 48 saat içinde döneceğini söyledi. Uzlaşma büyüsü, söz verdiği gibi mükemmel çalıştı çünkü 48 saat önce David geri döndü ve onu geri kabul etmem için yalvarmaya başladı. Dr Ilekhojie'nin söz verdiği gibi yaptığı için çok mutluyum. %100 garantili ve etkili olarak Dr Ilekhohjie ile iletişime geçin. Ona gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259 adresinden e-posta gönderin.

    YanıtlaSil
  22. ESKİ SEVGİNİZİ ÇOK HIZLI GERİ ALMANIZA YARDIMCI OLACAK ACİL VE ETKİLİ AŞK BÜYÜSÜ TEKLİFİ WHATSAPP : +2347054019402
    Benim için yaptığı iyi şeyler için DR WALE'e teşekkür etmek istiyorum, Bunun benim için yaptıklarından dolayı sevincimi ve mutluluğumu göstermek için en iyi forum olup olmadığından emin değilim ama mutluluğu gizleyemiyorum ve Sevincimi insanlarla paylaşmak zorundayım, evliliğim yıllar önce çöktü ve elimden gelen her şeyi denedim ama boşuna. DR WALE'in yaptığı iyi şeyler hakkında bir gönderi ve referans gördüm, bu yüzden denemeye karar verdim. Her zaman meşgul bir adam olmasına rağmen, WhatsApp'ıma geri döndüğünde, evliliğimin düzelmesi için bana haftalar verdi, tıpkı evliliğimin o zamandan beri düzeldiğini söylediği gibi, mutluyum ve mutlu yaşıyorum. Çok minnettarım DR WALE . her zaman WhatsApp/Viber: +2347054019402 VEYA E-posta: drwalespellhome@gmail.com yapabilirsiniz

    YanıtlaSil
  23. Adım Eliza, 5 yıllık kocam beni 2 yaşında bebeğimiz ile terk etti çünkü onu gece geç saatlere kadar dışarıda kaldığı için aldatmakla karşı karşıya kaldım, daha ne olduğunu anlamadan kocam başka bir kadınla yaşıyordu, beni tanıştıran bir arkadaşla tanıştım Dr. Ajayi'ye güçlü bir büyü tekeri. Ajayi'ye durumumu anlattım ve bir aşk büyüsü yapıldı, 3 gün içinde kocam eve döndü ve yeniden mutlu bir hayat yaşıyoruz. Evlilik sorunlarının çözümü için Whatsapp: +2347084887094 numaralı telefondan Dr. Ajayi ile iletişime geçin.

    YanıtlaSil
  24. Benim adım Eren Demir, yardıma ihtiyacınız olduğunda koşabileceğiniz güçlü bir ruhsal adam olan Dr. Ajayi'yi yazma fırsatı buldum, o, yaşam sorunlarınızı çözmenize yardımcı olabilecek mükemmel bir büyü ustası. Ona e-posta adresinden ulaşabilirsiniz: drajayi1990@gmail.com ve ayrıca WhatsApp / Viber numarasından da iletişime geçebilirsiniz: +2347084887094 5 aylık ayrılıktan sonra eski karımı geri almama yardım etti, şüpheliydim ama Dr Ajayi iyi sonuçlarla şüpheleri giderebildi. Dr Ajayi ayrıca her türlü hastalık için şifalı otlar hazırlar, Erkeklerde iktidarsızlığı tedavi etmek için otlar, Fibroidleri iyileştirmek için otlar, Hamile kalmak için otlar, böbrek hastalığı için otlar, Diyabet için şifa ve her türlü sağlık sorunu için Dr Ajayi'nin şifalı otları vardır.

    YanıtlaSil
  25. İyi günler, ataları tarafından şifalı bitkilerle hastalıkları iyileştirmek ve aynı zamanda bozuk evi onarmak için kutsanmış güçlü bir ruhani adam olan Dr Ajayi ile karşılaşmamı okuyabilirsiniz, Dr Ajayi ile tanıştım çünkü sevgili karım boşanmamızı istiyor ve bu 12 yıldan sonra. evlilik iki sevimli çocukla kutsanmış bir erkek 5 yaşında ve 2 yaşında bir kız, kızımızı evden çıkardı ve annesinin yanında kaldı ve eve dönmesi için yalvardım ama reddetti, gerçekten kafam karışmıştı bu yüzden yardım aradım yani Dr Ajayi'nin 8 yıllık evli ve çocuksuz bir kadının kendi bebeğini yapmasına nasıl yardım ettiğini okuduğumda, Dr Ajayi ile temasa geçtim ona durumumu anlattım, kendimle ilgili bazı bilgiler istedi ve ben de ona verdim. biraz danışma bana ne yapılması gerektiğini söyledi ve ben de söylendiği gibi yaptım, bunu yazarken karım oturma odasında örgü örüyor. Gerçek bir ruhani adamın yardımına ihtiyacınız varsa, Dr Ajayi son durağınızdır, onunla Whatsapp / Viber üzerinden iletişime geçin: +2347084887094 veya E-posta: drajayi1990@gmail.com

    YanıtlaSil
  26. WhatsApp'ta +2347084887094 numarası aracılığıyla iletişim kurduğum Dr Ajayi ile tanışana kadar büyü yapmaya veya sihre asla inanmadım, evliliğimde sıkıntılı bir dönemden geçiyordum çünkü kocam 9 yıl sonra artık benimle hiçbir şey yapmak istemediğini söyledi. evlilik, kocamı gerçekten seviyorum, bu yüzden evliliğimde bazı şeyleri halletmek için yardım arıyorum, gezinirken bir adamın iş yerinde bir büyü ile terfi etmesine yardım ettiği için Dr Ajayi'yi tavsiye ettiği yeri gördüm, ona ulaştım Ajayi Dr. Herhangi bir ilişki sorunu veya hayatın herhangi bir yönü için bugün Dr Ajayi ile iletişime geçin; o, sorununuza çözüm bulacaktır. Viber / WhatsApp numarası: +2347084887094 veya E-posta: drajayi1990@gmail.com

    YanıtlaSil
  27. Fark etme!! Fark etme!! Fark etme!!

    İşletmenizi Yeniden Finanse Etmek mi İstiyorsunuz? Faturanızı güvence altına almak için gerçek bir Çevrimiçi krediye ihtiyacınız var mı? Yeni bir iş kurmak mı? Kişisel bir krediye ihtiyacınız var mı? veya İşletme Kredisi, projenizin yeni finansmanına başlamak için en ucuz %1,5 faiz oranıyla hızlı ve kolay bir kredi başvurusunda bulunun. Bize e-posta yoluyla ulaşın:[iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com]


    SERVİSİMİZ

    * Konut Kredisi
    * Taşıt Kredileri
    * Mortgage kredileri
    * İşletme Kredileri
    * Finansal Araçlar
    * Bireysel kredi

    İş teklifinizi veya genişlemenizi başlatmak için büyük miktarda sermayeye mi ihtiyacınız var? Banka veya komisyoncu, Kredi Puanının Düşüklüğü veya Teminat Eksikliği nedeniyle Kredi Başvurusunu reddetti mi? Olası ticari işbirliği için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Hem vatandaşlar hem de vatandaş olmayanlar için teminatlı kredi hizmetleri sunuyoruz.

    Bugün bize e-posta yoluyla ulaşın:
    WhatsApp: +628227405059
    [iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com]

    YanıtlaSil
  28. Eski kocam beni ve dört çocuğumuzu başka bir kadın için terk ettikten sonra geri dönen, bozulan Evliliğim yeniden kurulduğu için çok heyecanlıyım. Birçok insanın Lover'ı onlara geri getirmesine yardım eden DR WALE ile tanıştığım için çok mutlu oldum, bu yüzden yardım için onunla da iletişime geçtim. DR WALE, kocamı geri getirmeme bu şekilde yardımcı oldu. Size çok teşekkür ederim DR WALE çünkü eski kocamın büyünüzle bana bu kadar çabuk döneceğini hiç düşünmemiştim. Sen en iyisisin ve dünyanın en büyüğüsün. Bunu okuyorsanız ve Eski Sevgilinize geri ihtiyacınız varsa veya kocanızın başka bir kadına taşınması gerekiyorsa, artık ağlamayın, şimdi DR WALE ile iletişime geçin. Kişisi: WhatsApp/Viber: +2347054019402 VEYA e-posta: drwalespellhome@gmail.com

    YanıtlaSil
  29. sadece güçlü büyücü DR WALE hakkındaki incelememi paylaşmak istiyorum, kocam dokuz güzel yıllık evliliğin ardından boşanma davası açtı, benim ve çocuklar için zordu, evliliğimi ve ailemi kurtarmak için elimden gelen her şeyi yaptım ama hepsi başarısız olana kadar bir arkadaş Benimkilerden biri bana DR WALE'in harika çalışmasından bahsetti, onunla temasa geçtim ve bana haftalar içinde her şeyin iyi olacağına dair güvence verdi, gerçekten birkaç hafta içinde kocam eve döndü ve dizlerinin üzerine çöktü ve bana yalvarmak için yalvarıyordu. Bağışla, şu anda çok mutluyum, çok teşekkür ederim DR WALE, Bugün ona bir mesaj senin de hayatını daha iyiye doğru değiştirebilir. WhatsApp/Viber: +2347054019402 veya E-posta: drwalespellhome@gmail.com

    YanıtlaSil
  30. iyi günler arkadaşlar çözümü olmayan sorun değil ama doğru yerlerden yardım ararsanız, evliliğimde korkunç bir karmaşa yaşıyordum çünkü kocam 5 yıllık evliliğin ardından beni başka bir kadın için terk etti ve şok edici kısım şu ki herhangi bir yanlış anlaşılma olmadı, anında bir şeylerin doğru olmadığını anladım çünkü ona eve dönmesi için yalvardım ama reddetti ve bana tuhaf davrandı, bu beni yardım aramaya itti ve bir büyü yapanla karşılaştığım için şanslıydım çevrimiçi iletişime geçin, büyü yapan Dr Ajayi'nin piyangoda büyük kazanmada kendisine nasıl yardım ettiğini açıklayan bir adam tarafından düştü. Dr Ajayi temasını aldım ve ona durumumu anlattım, doğru cevapları verdiğim birkaç soru sordu, ayrıca iş için kullanacağı şeyleri alması için ona biraz para verdim ve büyüden üç gün sonra kocam var. benimle eve dönmek bir mucize. Viber / Whatsapp'ta Dr Ajayi ile iletişime geçin: +2347084887094 veya E-posta: drajayi1990@gmail.com

    YanıtlaSil
  31. ETKİLİ VE GÜÇLÜ AŞK BÜYÜSÜ KULLANICI DR WALE
    Beş (5) yıllık evliliğin ardından, sırf başka bir kadın ona büyü yaptığı ve beni ve çocuğu acı çekmeye terk ettiği için kocam tarafından reddedildim. Bir gün internette okurken, bu WHATSAPP +2347054019502'deki bu büyü tekerinin bir kadının kocasını geri kazanmasına nasıl yardım ettiğine dair bir yazı gördüm ve ona WHATSAPP'ına bir yanıt verdim ve bana bir kadının kocama büyü yaptığını söyledi ve bana yardım edeceğini ve birkaç gün sonra kocamı geri alacağımı söyledi. Ona inandım ve bugün hepinize bu büyücünün sevgilileri geri getirme gücüne sahip olduğunu bildirmekten mutluluk duyuyorum. çünkü artık kocamla mutluyum. DR WALE için teşekkürler. Ona WhatsApp/Viber Numarasından ulaşın: +2347054019402 veya E.mail: drwalespellhome@gmail.com Teşekkürler DR WALE. Tanrılarınız sizi her zaman iyiliğiniz için ödüllendirsin.

    YanıtlaSil
  32. Herkese iyi günler, eski kocamı nasıl geri aldığımla ilgili bu güzel haberi tüm dünyaya yaymak için buradayım. Her şey, kocamın beni başka bir kadınla, kadının büyücü olduğunu bilmeden aldatmasıyla başladı, kadının kocama yaptığı büyü, kocamın bana ve çocuklara karşı hislerini değiştirmesine neden oldu ve beş yıllık evliliğimizi bozdu. Bekar bir anne olmanın sancıları yüzünden kafam karışmıştı ve strese girmiştim, bu yüzden bir arkadaşımı aradım ve ona evlilikteki zorluklarımı anlattım, o bana DR WALE adlı bu büyük güçlü büyücü ile iletişime geçmem için talimat verdi ve yönlendirdi, talimat vermesinin ana nedeni DR WALE ile iletişime geçmemin nedeni, son zamanlarda internette bazı kişilerin güçlü büyü yapan DR WALE hakkında yazdığı bazı tanıklıkları okumasıydı ve çok memnun kaldım ve ondan mükemmel bir iş çıkaran yardım aramaya karar verdim. kocama büyü yaparak ve diğer kadının güçlerini kullanarak, onun bana geri dönmesini ve af dilemesini sağladım. Yaptığı iyi işlerden dolayı adını internette yayınlamaktan vazgeçmeyeceğim. Evlilik sorunu, boşanma sorunları, sevgilisini kaybetmiş veya ilişkiyle ilgili sorunları olan herkes için WhatsApp/Viber: +2347054019402 veya E-posta: drwalespellhome@gmail.com ile iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  33. Hepimizin hayatta farklı hikayeleri var. İnişler ve çıkışlar oldu ama 7 yıldır birlikte olduğumuz nişanlım ilişkimizi sonlandıralım dediğinde daha çok yıkıldım, o gün hissettiğim acıyı hayatımda yaşamadım. Neyi yanlış yaptığımı sordum ama yorgun olduğunu söyledi, 3 aylık ayrılığın ardından birçok insanın evlerinde huzuru ve sevgiyi yeniden tesis etmesine yardımcı olan büyü uygulayıcısı Dr Ajayi hakkında iyi şeyler söyleyen bir bayanın ifadesine rastladım. erkeğimi gerçekten seviyorum ve onun hayatıma geri dönmesini istiyorum, bu yüzden Dr Ajayi'ye ulaştım ve kendimi açıkladım, biraz danıştıktan sonra sorunun ne olduğu ve ilişkimi yeniden düzeltmek için ne yapmam gerektiği söylendi, benden istenenlerin hepsini yaptım ve sonra 72 Büyünün bitiminden birkaç saat sonra nişanlım benimle iletişime geçti ve artık mutlu bir evliliğimiz var. Gerçek bir büyücünün yardımına ihtiyacınız varsa Dr Ajayi'ye güvenebilirsiniz ve inanıyorum ki tekrar gülümsemek için bir nedeniniz olacak. Viber / Whatsapp ile iletişime geçin: +2347084887094 veya E-posta: drajayi1990@gmail.com

    YanıtlaSil
  34. Merhaba arkadaşlar, paylaşacaklarım belki sizin veya tanıdıklarınızın işine yarayabilir, daha önce böyle bir tanıklık yazacağımı hiç düşünmezdim ama benim bulduğum mutluluğu başkaları da bulsun istiyorum. Bir zamanlar beni seven bir adam olan kocamla cehennemde yaşıyordum, evliliğimizden 5 yıl sonra artık kocam olarak görevini yerine getirmiyordu ve bana da düşmanca davranıyordu, korku içinde yaşıyordum ve neredeyse bir kaçamak yapıyordum. boşanmak. Evlilikteki sorunlar ve hızlı çözüm hakkında bazı makaleler okuyordum ve birçok insanın ilişki sorunlarında yardımcı olan güçlü bir ruhani adam olan Dr. Ajayi ile karşılaştım, onunla iletişime geçtim ve kocamın bana karşı davranışı hakkında onunla konuştum. ne yapılması gerekiyor ve ben söylendiği gibi yaptım ve Dr Ajayi ile çalışmaya başladıktan birkaç gün sonra kocam daha iyiye doğru değişti, bana yaptığı yanlış şeylerden dolayı özür dilemek için bana yeni bir araba aldığında şaşırdım ve artık huzur içinde yaşıyoruz. Dr Ajayi'ye teşekkürler, eğer herhangi bir ilişki sorunuyla karşı karşıyaysanız, sorununuzdan çekinmeyin, sorununuza kalıcı bir çözüm için Whatsapp / Viber: +2347084887094 üzerinden Dr Ajayi ile iletişime geçin.

    YanıtlaSil
  35. Selamlar
    Yıllarca piyango oynadıktan sonra kazanmayı çok zor buluyorum, işler benim için çok zordu, bu yüzden bana yardımcı olan arkadaşımla bu konuyu tartışmaya karar verdim, o bana Dr. Ajayi ile yaşadığı deneyimi anlattı. onu başka bir eşle evlenmek üzere terk eden kocasını geri getirmesine yardım etti ve onu dört çocukla yalnız başına acı çekmeye bıraktı ayrıca bana Dr. Ajayi ile internette nasıl tanıştığını anlattı Onun hikayesini duyduğumda çok etkilendim bu yüzden ona yaşadığım kötü şansı anlattım Piyangoda Ve Dr. Ajayi ile yaptığım tüm seanslardan sonra beni Dr. Ajayi ile tanıştırdı, bir hafta sonra tekrar denemeye karar verdim Kendime inanamıyorum o kadar çok kazandığıma inanamadım Hepsi Dr. Ajayi sayesinde o harika bir adam ve hayatınızı rahatsız eden herhangi bir konuda manevi yardıma ihtiyacınız varsa, Whatsapp / Viber: +2347084887094 veya E-posta: drajayi1990@gmail.com üzerinden Dr Ajayi ile iletişime geçin ve inanıyorum ki bunu yaptığınız için mutlu olacaksınız.

    YanıtlaSil
  36. Evlilik evinizde sorunlar yaşıyorsanız ve hızlı bir çözüm istiyorsanız, ataları tarafından zengin bir şekilde kutsanmış büyük bir ruhani adam olan Dr. Ajayi'ye ulaşmanızı tavsiye edeceğim. Kocam boşanmak istediğini söylediğinde onun gücünü deneyimleyeceğim ama ben Onu gerçekten seviyorum ve ayrılmamızı istemiyorum, bu yüzden internette farklı insanların onun hakkında ifadelerini okuduktan sonra bir aşk büyüsü için Dr Ajayi ile iletişime geçtim, onun benden takip etmemi istediği süreci geçirmek istiyorum ve bugün kocamla mutlu bir şekilde yaşıyorum Dr Ajayi'nin aşk büyüsü sonrasında boşanma kağıdını iptal edip yırttığı için, sorunlarınızın hızlı çözümü için +2347084887094 Whatsapp numarasından kendisine yazabilir veya E-posta : drajayi1990@gmail.com

    YanıtlaSil
  37. Merhaba arkadaşlar, ben Aina ve asla doğaüstü bir şeye inanmadım ama Dr Ajayi adında güçlü bir adam hayata farklı bir bakış açısına sahip olmamı sağladı. Güçlü adam Dr Ajayi ile internette, duygusal acılar çekerken tanıştım çünkü 4 yıllık sevgilim, hiçbir yanlış anlaşılma yaşamadan beni başka bir kadın için terk etti. Durumumu güçlü adam Dr Ajayi'ye anlattım ve o da bana olup bitenlerin doğal olmadığını anlamamı sağladı ve sevgilimi geri kazanmak için atılması gereken adımları anlattı, talimatlarını yerine getirdim ve 8 aydır beni terk eden sevgilim 2 gün sonra sosyal platformundaki engellememi kaldırdı ve eve geri döneceğini ve onu affetmem gerektiğini söyledi. O zamandan beri aşk hayatım muhteşemdi. Beni doğaüstüne inandırdığın için teşekkürler Dr Ajayi, aşk hayatında yardıma ihtiyacın olursa, Dr Ajayi kesinlikle emin. onunla e-posta yoluyla iletişime geçin: drajayi1990@gmail.com veya Viber / Whatsapp: +2347084887094

    YanıtlaSil
  38. 🔺666༺𝐅𝐨𝐥𝐥𝐨𝐰 𝐭𝐡𝐞 𝐥𝐢𝐠𝐡𝐭༻666🔺
    ILLUMINATI 666 TAPINAĞINA NASIL KATILDIM
    NOT: ILLUMINATI ÜYELERİ SOSYAL MEDYADA AYRICA KİMLİKLERİNİ AÇIKLAMAZLAR
    HİÇBİR İNSAN KURBANLIĞI YOKTUR

    illuminati666worldtemple@gmail.com
    İlk başta bunun bir dolandırıcılık olduğunu düşündüm çünkü bu günlerde denemeye karar verene kadar internette gerçek insanları bulmak zor.
    Ve tüm hayatım sadece 6 günde değişti

    YENİ ÜYELER İÇİN AVANTAJLAR
    *. İstediğiniz ülkede bir ev.
    *. Yeni bir rüya arabası.
    *. Yeni bir hayata başlamak için toplam 6 milyon dolar 6.000.000$
    Ortaklarımızla iletişim kurabilmeniz için en az 18 yaşında olmanız gerekir
    E-posta: illuminati666worldtemple@gmail.com

    YanıtlaSil
  39. Bir süre önce tanıştığım bu büyü uygulayıcısını tüm dünyanın bilmesini istiyorum, onun benim için yaptığı her şeyi söyleyemem. kocam beni 4 yıl önce çocuklarımla birlikte terk etti internette gezinirken bu harika adamın ifadesiyle internette karşılaştım, denemeye karar verdim ve kocam şimdi geri döndü ve yine mutluyuz onun bana yardım ettiği her şeyi anlatamam Yazarken söyleyebileceğim tek şey, çok teşekkür ederim, çok mutluyum ve kendisi de dahil olmak üzere pek çok sihir yaptığına dair bana güvence verdi.

    Aşk büyüsü
    Güç büyüsü
    Başarı büyüsü
    Hamileliğin kaderi
    Evlilik büyüsü
    iyi maaşlı bir iş için büyü
    Koruma büyüsü
    davayı kazanma büyüsü
    iyi şanslar büyüsü vb.

    Büyü uygulayıcısı Dr. Ajayi'nin yardımına ihtiyacınız varsa, bu e-posta adresinden (drajayi1990@gmail.com) onunla iletişime geçin veya onu +2347084887094 whatsapp'tan ekleyin ve sorununuzu onunla tartışın. O iyi bir adam ve ona her zaman minnettar kalacağım.

    YanıtlaSil
  40. Yeni Yılınız Kutlu Olsun, bu yıl için kalbinize koyduğunuz her şeyi bulmanız için dua ediyorum 2024, Geçen yıl İlişkimde zor zamanlar geçiriyordum çünkü 3 yıllık Nişanlım bir sabah uyandı ve evden çıktığını ve artık evde olmadığını söyledi Bana olan aşkım, bu gerçekten kalbimi kırdı, geri dönmesi için diz çöküp yalvardım ama internette gezinirken Dr Ajayi ile tanışana kadar tüm yalvarışlarım boşa çıktı. İlişki sorunları yaşayan insanlara nasıl yardım ettiğini okudum, hatta bazıları aklınıza gelebilecek her türlü hastalığı tedavi etmek için şifalı bitkiler ürettiğinden bahsetti, bu benim onunla Whatsapp: +2347084887094 aracılığıyla iletişime geçmemi sağladı ve nişanlımla yaşadığım sorunu ona anlattı. Dr Ajayi bana nişanlımı önümüzdeki 3 gün içinde geri getirecek bir aşk töreni yapacağını ve bunu gerçekleştirmek için ne yapmam gerektiğini söyledi, tüm talimatları belirtildiği gibi takip ettim ve nişanlımın kapımı çalmasına şaşırdım. 4 ay boyunca yanıma almadıktan sonra. Herhangi bir ilişkiniz veya evlilik sorununuz varsa, yardım için güvenebileceğiniz kişi Dr Ajayi'dir.

    YanıtlaSil
  41. İyi günler, ataları tarafından hastalıkları şifalı bitkilerle tedavi etmek ve aynı zamanda parçalanmış evini onarmak için kutsanmış güçlü bir ruhani adam olan Dr. Ajayi ile karşılaşmamı okuyabilirsiniz. Dr. Ajayi ile tanıştım çünkü sevgili eşim boşanmamızı istiyor ve bu 12 yıllık bir aradan sonra. evlilik, biri 5 yaşında bir erkek ve 2 yaşında bir kız olmak üzere iki sevimli çocukla kutsandı, kızımızı evden aldı ve annesinin yanında kaldı ve ben ona eve geri dönmesi için yalvardım ama o reddetti, kafam gerçekten karışmıştı, bu yüzden yardım aradım Dr Ajayi'nin, 8 yıldır çocuksuz evli olan bir kadının kendi çocuğunu doğurmasına nasıl yardım ettiğini okuduğumda, Dr. Ajayi ile temasa geçtim, durumumu ona anlattı, benim hakkımda bazı bilgiler istedi ve ben de ona verdim. biraz istişarede bulundu ve bana ne yapılması gerektiğini söyledi ve ben de söyleneni yaptım, ben bunu yazarken eşim oturma odasında örgü örüyor. Gerçek bir ruhani adamın yardımına ihtiyacınız varsa Dr Ajayi son durağınızdır onunla Whatsapp / Viber üzerinden iletişime geçin: +2347084887094 veya E-posta: drajayi1990@gmail.com

    YanıtlaSil
  42. Bu aracı size hayatıma neşe ve mutluluğu geri getiren güçlü ve harika bir büyücüden bahsetmek için kullanmak istedim. Bu ifadeyi veriyorum çünkü çok mutluyum, Dr. Ajayi'ye yaptığı harika şey için teşekkür etmek istiyorum. Hayatımda, O, hayatıma mutluluğu geri getirdi, 3 yıllık sevgilim neredeyse evlenmek üzereyken işi bırakmaya karar verene kadar hayatım paramparça olana kadar büyü yapanlara hiç inanmadım. Eski bir arkadaşım beni internette Dr. Ajayi adında bir büyü uygulayıcısıyla tanıştırmadan önce 2 ay acı çektikten sonra, tekrar makul bir şey yapamayacak kadar duygusal olarak çökmüştüm, neredeyse deliriyordum, şiddete başvuruyordum ve her zaman mutsuzdum. 3 günden az bir sürede harikalar gördüm, sevgilim bana geri döndü ve hayatım tıpkı tamamlanmış bir bulmaca gibi geri geldi ve 1 ay sonra evlendik ve bu benim için rüya gibiydi çünkü onu sonsuza kadar kaybettiğimi sanıyordum . Bana yardım ettiğiniz için Dr Ajayi'ye teşekkür ederim, ama hepsinden önemlisi Dürüstlüğünüz ve Hızlı, Doğru Sonuçlarınız.

    E-POSTA: drajayi1990@gmail.com
    WHATSAPP HIM +2347084887094

    YanıtlaSil
  43. İyi günler, 13 yıllık evliydim, bir akşam kocam imzalamam için bir boşanma kağıdıyla eve geldiğinde kafam karıştı ve sorunun ne olduğunu sordu ama o öfkeyle evden çıkıp beni tüm sosyal medya platformlarından engelledi. Bu ani davranış değişikliği, Dr Ajayi hakkında güzel ifadelerle karşılaştığımda yardım aramama neden oldu ve sorunlarımı onunla paylaşmaya karar verdim. Dr Ajayi, kocamın manipüle edildiğini anlamamı sağladı ve onu serbest bırakmak için ne yapılması gerektiğini anlattı, ben de onun tüm talimatlarını yerine getirdim, şaşırtıcı bir şekilde kocam birkaç gün sonra eve döndü ve aşk hayatımız iyiye gitti. Dr Ajayi sayesinde evliliğim kurtarıldı. Herhangi bir ilişki sorunu yaşıyorsanız Dr Ajayi son durağınızdır. Dr Ajayi ile E-posta yoluyla iletişime geçin: drajayi1990@gmail.com VEYA Whatsapp / Viber: +2347084887094

    YanıtlaSil
  44. Kocam ve ben, hayatlarımıza yaptığı ilahi müdahaleden dolayı Dr. Ilekhojie'ye sonsuza kadar minnettar kalacağız. Eşimle birlikte Somali'den Kanada'ya kaçtık. Kanada'ya vardık ve hayat kolay değildi ve faturalarımızı ödemek için daha fazla paraya ihtiyacımız vardı. Eşim, bir piyango kazanma konusunda yardım almak için internette biraz araştırma yaptı ve iyi şans ritüeliyle piyango kazanan numaraları dağıtan Dr. Ilekhojie'ye ulaşmak için patronundan güvenilir tavsiyeler aldı. Hemen gerçekleştirmeyi kabul ettiğimiz süreç hakkında bizi bilgilendiren Dr Ilekhojie ile iletişime geçtik. İyi şans ritüeli tamamlandıktan sonra Hastane Araştırma Vakfı Ev piyangosundan bir bilet aldık ve Dr. Ilekhojie'nin açıkladığı rakamlarla talimat verdiği gibi oynadık. 2 gün içerisinde 3 yatak odalı bir daire ve 700.000$ nakit para kazandık. Hayatlarımız bir hafta içinde değişti ve Dr. Ilekhojie'nin talimatına göre, bu meblağın %30'u, terkedilmişlerin bakım masraflarını karşılamaya yardımcı olmak için yaşlıların bulunduğu herhangi bir huzurevine gönderildi. Kendisine ulaşıp neler olduğunu görebilirsiniz. +2348147400259 numaralı telefonu arayın/mesaj gönderin veya E-posta gönderin: gethelp05@gmail.com

    YanıtlaSil
  45. Eşim ve ben, hayatlarımıza yaptığı ilahi müdahaleden dolayı Dr. Ilekhojie'ye sonsuza kadar minnettar kalacağız. Eşim ve ben birkaç yıl önce Somali'den kaçtık. Yurt dışına çıktık ve hayat kolay değildi ve faturalarımızı ödemek için daha fazla paraya ihtiyacımız vardı. Eşim, piyango kazanma konusunda yardım almak için internette biraz araştırma yaptı ve iyi şans ritüeliyle piyango kazanan numaraları dağıtan Dr. Ilekhojie'ye ulaşmak için patronundan güvenilir tavsiyeler aldı. Hemen gerçekleştirmeyi kabul ettiğimiz süreç hakkında bizi bilgilendiren Dr Ilekhojie ile iletişime geçtik. İyi şans ritüeli tamamlandıktan sonra, Hastane Araştırma Vakfı Ev piyangosundan bir bilet aldık ve Dr. Ilekhojie'nin açıkladığı rakamlarla talimat verdiği gibi oynadık. 2 gün içerisinde 3 yatak odalı bir daire ve 700.000$ nakit para kazandık. Hayatlarımız bir hafta içinde değişti ve Dr. Ilekhojie'nin talimatına göre, bu meblağın %30'u, terkedilmişlerin bakım masraflarını karşılamaya yardımcı olmak için yaşlılar için herhangi bir huzurevine gönderildi. Kendisine ulaşıp neler olduğunu görebilirsiniz. +2348147400259 numaralı telefonu arayın/mesaj gönderin veya E-posta gönderin: gethelp05@gmail.com

    YanıtlaSil
  46. 3 hafta ayrı kaldıktan sonra kocamı hâlâ seviyordum ve onu geri istiyordum. Kocam işyerinde kendinden genç bir kadınla tanıştığı için benden boşandı. 17 yıllık evlilikten sonra eşime çocuk veremedim ve bu benim hatam olmamasına rağmen uzun yıllar bana sabır gösterdiği için onu takdir ettim. Tüm sorunlarımı Dr Ilekhojie'ye anlattım ve eğer ciddi düşünürsem ve ona güvenmeye istekli olursam bana yardım edeceğine söz verdi. Sadece 72 saat içinde kocam kilometrelerce yol kat ederek evimize geldi ve tekrar birlikte çalışıp barışıp barışamayacağımızı sordu. Bana son haftalarda ne kadar perişan olduğunu anlattı ve eve geri dönmek istedi. Hayatımın aşkı geri döndüğü ve her şey düzeldiği için mutluyum. Herhangi bir yardım için Dr Ilekhojie ile konuşun. WhatsApp iletişim bilgisi: +2348147400259 veya gethelp05@gmail.com adresine e-posta gönderin

    YanıtlaSil
  47. Ne kadar harika bir dünyada yaşıyoruz, bu büyücünün bunu nasıl yaptığından hala şüpheliyim!!! Bu güçlü büyücünün evliliğimi nasıl kurtardığını tüm dünyaya duyurmaktan çok mutluyum. Kocam beni başka kadınlarla aldatmayı bırakamadığı için her şey boşa gidiyordu. Sürekli bana kızmaya alışmıştı. Onu durdurmaya çalıştım ama duruma engel olamadım, çabaladıkça durum daha da zorlaştı. Bazen birkaç ay boyunca kavga edip ayrı kalacağız ve sırf çocuklarımız yüzünden tekrar geri döneceğiz. Bir gün bir arkadaşım bana, kendisine de yardım eden bu büyücüden bahsetti, adı Dr.SUNNY, onun ruhsal sorunları çözmek için beyaz büyü büyüleri kullandığını söyledi. Denemeye karar verdim, onunla temasa geçtim ve bana bunun sadece 2 gün süreceğini ve kocamda büyük değişiklikler göreceğimi söyledi. Gerçekten büyü yaptı, inanın büyünün üzerinden 2 gün geçtikten sonra kocam yattığı kadınların farklı isimlerini itiraf etmeye başladı. Bağışlanması ve bir daha asla denememesi için yalvardı. O günden bugüne aklım rahat. Kocam benim dışımda dünyadaki hiçbir kadından hoşlanmaz. Ve onu yalnız başıma bulundurduğum için çok mutluyum. Büyü uygulayıcısının iletişim e-postası drsunnydsolution1@gmail.com veya onu whatsapp +2348082943805'e ekleyin

    YanıtlaSil
  48. Eski erkek arkadaşımın bana geri dönmesini sağladığınız için DR SUNNY'ye çok teşekkür ederim. Adım Nela Enzo ve bu harika ifadeyi bu adamla ilgili olarak yazıyorum. Bütün dileklerimi gerçekleştirdi. Erkek arkadaşım ve ben 3 yıldan fazla bir süredir çıkıyorduk ve çok fazla kavga etmemize rağmen asla ayrılmayı düşünmedik. Bir gün beni telefonla arayıp ilişkiden ne kadar yorulduğunu ve gittiğimiz hiçbir yeri göremediğini anlattı. Aylar geçti ve erkek arkadaşım artık benimle iletişime geçmedi, ondan artık haber alamadım ve cep telefonunun bağlantısı kesildi. Ona duyduğum bu kadar sevgiden dolayı yardım aramam gerektiğini biliyordum. Bu harika büyü uygulayıcısıyla temasa geçtim çünkü daha önce hiç kimseyle temas kurmadım ve size şunu söyleyeyim, bir haftalık temastan sonra eski erkek arkadaşım beni aradı ve 48 saat sonra beni görmek istedi, erkeğimle barışmam için işi yaptı. parmağıma yüzük taktım. Çok mutluyum çünkü yakında bu harika büyücünün yardımıyla evli bir kız olacağım. Çalışmalarınızı herkese göstereceğime söz verdim ve lütfen size yardımcı olması için bu adamla drsunnydsolution1@gmail.com adresinden iletişime geçin veya ona WhatsApp'tan da ulaşabilirsiniz: +2348082943805.

    YanıtlaSil
  49. Sevdiğimle birlikte olamadığım üzüntü ve kederle geçen bir yılın ardından bugün hayatımın en mutlu günüydü, sevgilimi mutlu etmek için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım ama hiçbir zaman yolunda gitmedi gibi görünüyor. Sanki her şeyi boşuna yapıyorum ama tüm endişelerimi ve üzüntülerimi Joy'a değiştirmeye geldiği için DR WALE'e teşekkürler. DR WALE hakkında harika yorumlar okuduğumda ve birçok insana ilişki sorunları konusunda nasıl yardımcı olduğunu okuduğumda bu harika adamı tanıdım. Bir dergi okuyordum, o zaman çok güzel tanıklıklar da gördüm ve vakit kaybetmemeye karar verdim. DR WALE'e ulaştım ve ona tüm sorunlarımı anlattım, bana endişelenmememi söyledi ve her şeyin çözüleceğine dair güvence verdi. DR WALE'e çok inandım çünkü onun beni yüzüstü bırakamayacağına inanıyorum ve ona tüm detaylarımı gönderdim. Gerçekten DR WALE beni asla yüzüstü bırakmadı, bir yıl önce beni tamamen terk eden kocam bana geri döndü. Bu büyü yapan kişi, aşk büyüsüyle bizi yeniden buluşturduğundan beri eşim ve ben mutlu yaşıyoruz. Güçlü büyüleriniz için DR WALE'e çok çok teşekkür ederim. Teşekkür etmek için ifadeler yeterli değil. İşte WhatsApp/Viber'ı: +2347054019402 veya E-postası: drwalespellhome@gmail.com

    YanıtlaSil
  50. Dr. Ige Ajayi sayesinde piyango oyunları benim için bir alışkanlık gibi. Bir büyücünün büyü yapıp insanlara doğru piyangoyu kazandıracak numarayı verebileceğine ve onların gerçekten de piyango oyununu kazanacaklarına inanmıyordum. Bugün hayatım bir tanıklıktır çünkü Dr. Ige Ajayi'nin yardımıyla piyango rakamlarından 39.500.000 milyon dolar kazandım. Dr. Ige Ajayi ile temasa geçtim. WhatsApp aracılığıyla piyango kazanma konusunda yardım için: +2348130035939, kazanan numaramı ortaya çıkarabilmesi için bana bir büyü yapılması gerektiğini söyledi, büyüyü yapmak için gerekli şartları sağladım ve büyüyü yaptıktan sonra piyango numaralarını verdi ve oynayıp 39.500.000 dolar kazandığım bir site, bu adama nasıl teşekkür edebilirim? Onun büyüsü gerçektir, O Dünyadaki bir Tanrıdır ve yardıma ihtiyacı olan herkese piyangoyu kazanmasını tavsiye ediyorum. Onunla WhatsApp: +2348130035939 veya e-posta yoluyla iletişime geçin: drgeajayi@gmail.com

    Ferdinand.

    YanıtlaSil
  51. Evlenmeden önce birkaç yıldır piyango oynuyordum ve hiçbir zaman büyük miktarda kazanmadım. Piyango oynamaya devam ettim ama güçlü bir adam olan Dr. Ilekhojie ile tanışana kadar 500 dolardan fazla kazanamadım. Onunla +2348147400259 Whatsapp numarasından sohbet ederek hayatımın ne kadar berbat bir hale geldiğini anlattım. Benim için somut bir miktar kazanma şansımı artıracak bir iyi şans ritüeli gerçekleştirmeyi teşvik etti ve söz verdi. Dr. Ilekhojie'nin bana ilettiği, 400.000 $ kazandığım rakamları ortaya çıkaran ritüeli hazırlarken uyduğum özel talimatlar vardı ve tüm bunlar, Dr. Ilekhojie ile konuşmaya başladığımdan sonraki bir hafta içinde gerçekleşti. Benden evsizlere vermemi istediği %30'u ödedim ve onu tam bir güvenle denemenizi rica ediyorum.

    YanıtlaSil

Başa Dön